Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-06-16
  • produktnyhet

Microsoft Teams Room eller Zoom Rooms med BYOD-funktion - i samma enhet!

Crestron Flex MX är det senaste tillskottet i Flex-serien, en ny produkt för Microsoft Teams Room-system (MTR-system) och Zoom Rooms. Det som skiljer Flex MX kontra den redan befintliga Flex Mercury ur installatörens synvinkel är att Flex MX har HDBaseT ut, för en snyggare och enklare installation. Ur användarens perspektiv så innebär det även att du kan köra valfri klient för BYOD (exempel Google Meet eller Cisco Webex) via din dator och nyttja högtalaren och mikrofonerna från bordsenheten och kameran som är monterad i rummet.

I paketet ingår en Mercury X bordsenhet med inbyggd högtalare och fyra mikrofoner samt en Huddly IQ-kamera med en vidvinkel på 150° för att säkerställa att alla deltagare i rummet kan delta i mötet. Via bordsenheten kan du hantera högtalare, mikrofon och kameran i rummet. Flex MX stödjer upp till två bildskärmar i mötesrummet.

För dig som endast vill ha en konferenslösning för BYOD-möten så finns Mercury X. Den paketeras på samma sätt som Flex MX med en bordsenhet, inbyggd högtalare, fyra mikrofoner och en Huddly IQ-kamera.
I Mercury X sitter klienten i din dator och du ansluter enkelt till mötet via HDMI-, och USB-kabel. Utöver detta finns även inbyggd telefonfunktionalitet, blåtand och AirMedia inbyggd.