Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-07-13
  • produktnyhet

Microsoft Teams certifiering till Huddly L1

Huddlys kameror är kända för hög kvalitet och tillförlitlighet vilket nu även Microsoft Teams certifieringen bekräftar. Deras kamera Huddly L1 är anpassad för mellanstora till stora mötesrum upp till 10 meter och är utrustad med en 6K bildsensor som ger bästa möjliga videokvalitet och har flera smarta funktioner. Bland annat finns funktionen Genius Framing, vilket ger en naturlig mötesupplevelse där kameran automatiskt känner av var personerna befinner sig i rummet och smidigt zoomar in/ut för att se till så att alla deltagare syns i bild.

Kameran har även en inbyggd extender och med hjälp av en nätverkskabel går det att installera kameran upp till 30 meter från en dator eller MTR-system. Med den senaste mjukvaruuppdateringen säkerställer du dessutom att kameran alltid har de senaste funktionerna. Som tillbehör finns ett fäste för enkel montering ovanför eller under skärmen. Kameran finns för omgående leverans och har 3 års garanti.

Vill du veta mer om Huddly L1 är du välkommen att kontakta någon av våra säljare på Tel: 054-444 2030