Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-02-02
  • produktnyhet

Med Domotz kan du övervaka dina kunders nätverk och ge remotesupport i realtid

I vår produktvideo för Domotz visar vi hur du kan få aktuell status på kundernas växande antal av nätverksanslutna produkter. Domotz är en plattform för övervakning och hantering av fjärranslutna nätverk som gör att du kan erbjuda fjärrsupport till dina kunder oavsett vart de befinner sig och snabbt få en överblick över all utrustning, oavsett fabrikat, i deras nätverk i en snygg NOC-vy (Network Operations Center). Samtidigt kan du få information om att något har tillkommit på nätverket eller att en enhet tappat sin uppkoppling, snabbt och smidigt via e-post eller app. För att komma igång med Domotz behöver du följande produkter:

Domotz kan även integreras med GUDEs smarta PDUer vilket gör att användaren kan slå på/av eller starta om anslutna enheter inom Domotz gränssnitt. På så vis kan IT-ansvariga, integratörer och tjänsteleverantörer minimera driftstopp för IT-installationer och undvika kostsamma serviceärenden. Med GUDEs hårdvara och Domotz mjukvara skapas en operativ effektivitet och proaktiv övervakning.