Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-06-29
  • produktnyhet

Med Crestrons bokningspanel för Microsoft Teams är det enkelt att boka och ansluta till ett Teams-möte

Med en bokningspanel för Microsoft Teams utanför mötesrummen är det enkelt att hitta ett ledigt rum och snabbt ansluta till ditt Teams-möte. Rummets tillgänglighet indikeras tydligt med olika färger, grönt för ledigt och rött för upptaget. Boka ditt mötesrum på språng via mobilen eller direkt på panelen. Bokar du mötet via Teamspanelen utanför rummet så blir det automatiskt ett Teams-möte som då synkas med MTR-systemet i rummet. På panelen kan du även få en snabb överblick över dagens bokningar och se lediga tider. När mötet startar skiftar panelen till rött och ditt möte dyker upp på skärmen inne i mötesrummet. Väl i rummet ansluter du direkt på bordspanelen och bjuder in dina deltagare så är du igång. Enkelt, tydligt och bekvämt.

Panelerna finns i 7" och 10" både i svart och vitt utförande. Om du redan har en TSS-X70/TSW-X70 som bokningspanel så kan du kostnadsfritt uppdatera mjukvaran till en Teamspanel. Finns det även ett MTR-system så synkas dessa kalendrar och väl inne i rummet kan du ansluta till ditt planerade Teams-möte.

Panelerna säljs med en LED-ram och det finns flera andra tillbehör i form av väggskyltar, takskyltar och väggindikatorer för att synliggöra rummets tillgänglighet. Det går även bra att kombinera två typer av indikatorer till samma bokningspanel. Panelen är gjort för infällt montage men det finns också tillbehör för utanpåliggande montage.