Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-09-24
  • produktnyhet

Marknadens snyggaste kommunikationslösning för den moderna arbetsplatsen

Videomöten har blivit ett viktigt verktyg för många organisationer, stora som små. Nu kommer Crestron Flex UC-MM30, en nätt bordsenhet med stilren design. En perfekt lösning för videomöten där man behöver en enskärmslösning som t.ex. i små mötesrum eller hemmakontoret. Bordsenheten har en 7” touchskärm med inbyggda högtalare och 4 inbyggda mikrofoner för videomöten i Microsoft Teams Room (UC-MM30-T) eller Zoom Room (UC-MM30-Z). Den är enkel att använda och du ansluter till mötet med endast ett klick. Det går även att integrera UC-MM30 med ett Crestron kontrollsystem för att styra övrig teknik i rummet som t.ex. belysning, ventilation och mörkläggning.

I paketet ingår en bordsenhet + Huddly IQ Lite kamera med 150 graders vinkel för att säkerställa att alla deltagare i rummet syns för motpart. För mötesrum där man inte behöver video, men ändå vill kunna nyttja Microsoft Teams, så finns möjligheten tack vare UC-MM30-T-A som är en ljudklient för Microsoft Teams.

Nyfiken på Crestron Flex för större mötesrum, se vår korta produktfilm om UC-MX150.