Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-06-06
  • produktnyhet

Lyssningsstöd över WiFi med MobileConnect

Tidigare har personer med hörselproblem varit tvungna att sitta på specifika platser i en sal för att få teknisk hjälp för att kunna höra ordentligt, men med MobileConnect från Sennheiser kan de nu själva välja vart de vill sitta och använda sin egen smartphone som hjälp. Detta tack vare MobileConnect som strömmar ljudinnehåll via WiFi med överlägsen kvalitet och utan fördröjning till alla mobila enheter för studenter och andra deltagare som har svårt att höra vad som sägs.

MobileConnect består av basstationen MobileConnect-Station och appen MobileConnect (som hämtas kostnadsfritt där appar finns) för användning på mottagarens smartphone där användaren då kan nyttja sina egna hörlurar.

Basstationen har två XLR in- och utgångar samt Dante in och stödjer upp till 100 klienter samtidigt. Enheterna manageras via mjukvaran MobileConnect manager där du kan konfigurera enheterna samt generera QR-koder som kan monteras upp synligt utanför t.ex. ingångarna till salarna de finns i så att användaren får upp rätt ljud för den specifika salen i sin smartphone.