Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Idag har vi internutbildning mellan kl. 13.00-17.00 och kommer därför ha begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post. Men vi återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem.

  • 2021-02-25
  • produktnyhet

Kraftfulla videoswitchar från Analog Way

Analog Way har lanserat en ny serie av 4K60-videoswitchar, Midra 4K, som är anpassade för mindre och medelstora fasta installationer samt liveevents. Switcharna har en hög driftsäkerhet, minimal fördröjning och kapacitet till att skapa kraftfulla videoeffekter som t.ex. Luma Key och Chroma Key. Enheterna har 10 ingångar varav 8 st 4K60 (4st HDMI 2.0, 2 st 12G-SDI och 2 st DisplayPort 1.2) och 2 st 1080p-ingångar med valbara HDMI- och SDI-kontakter. De har även 2 st 4K60-utgångar med speglade HDMI- och SDI-kontakter.

I Midra 4K-serien finns följande produkter:

Enheterna är designade för att enkelt kunna hanteras via knappsatsen på frontpanelen. De styrs via Ethernet men kan även integreras med bland annat Crestrons processorer.