Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-06-03
  • produktnyhet

Kraftfull digital signage spelare med oändliga möjligheter

SpinetiX är kända för sina skalbara digital signage-produkter som kan leverera innehåll till både mindre företagsinstallationer och enskärmslösningar till storskaliga installationer som videoväggar på t.ex. offentliga platser och butiksmiljöer.

Nu har de lanserat sin mest flexibla mediaspelare, HMP400 och HMP400W (trådlös nätverksuppkoppling), som stödjer 4K60, PoE, WiFi och HTML5. HMP400-enheterna har ett nytt, enkelt och säkert operativsystem designat för digital signage, DSOS. Detta ger också möjlighet att anpassa spelarens funktionalitet utefter behov med SpinetiX DSOS-licenser för att skapa obegränsade applikationer på bara några minuter: Widgets, Kiosk och Systems.

SpinetiX har nu även uppdaterat sin molnbaserade plattform SpinetiX ARYA med hela tre olika nivåer – Discovery, Premium och Enterprise. Discovery ingår nu kostnadsfritt för samtliga aktuella spelare (DIVA + HMP300/350/400) och ger tillgång till ett enkelt molnbaserat webgränssnitt med hela 9 olika layoutmallar, schemaläggning och övervakning. Premium är en månatlig prenumeration som öppnar upp möjlighet för fler användare, större lagringsutrymme samt mer möjlighet att redigera layoutmallarna. Enterprise är en tjänst som öppnar upp gränserna mellan SpinetiX Elementi och ARYA som möjliggör att skapande av layoutmallar och funktioner i Elementi importeras till ARYA.

För mer information om SpinetiX, kontakta Johan Nantin på tel: 054-444 2063