Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-10-07
  • produktnyhet

Konfigurera och hantera dina teknik från ett och samma ställe med XiO Cloud

Idag hanterar vi mer teknik än någonsin tidigare, vilket ställer högre krav på våra verksamheter och IT-tekniker. Med Crestron XiO Cloud får du en enhetlig plattform för all teknik där du på ett enkelt sätt kan monitorera, hantera och konfigurera bland annat Crestronenheter och vissa skärmar från Panasonic och Samsung från en säker plats i molnet. Det går även bra att konfigurera enheterna i förväg* så är de redo att användas direkt vid installation.

XiO Cloud säkerställer att ni ska kunna leverera bästa möjliga upplevelse och support oavsett om det är tekniska enheter i en fast installation eller hemmakontoret. Genom att addera tjänsten XiO Cloud med rum där Crestron Flex** finns installerat kan slutkunden få värdefull statistik på hur många som använder rummen. Det går då även att sätta en maxgräns på hur många som får vara i rummet och om denna gräns överskrids kan ansvarig för mötesrummen få en notis i form av e-post eller SMS.

*Enheterna har olika nivåer av integration mot XiO Cloud baserat på enhetens funktioner och integrationsmöjlighet. ** Fungerar i dagsläget med Huddly IQ och Huddly L1