Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-12-17
  • produktnyhet

Konfigurera och hantera dina Crestronenheter med XiO Cloud

Idag hanterar vi mer teknik än någonsin tidigare, vilket ställer högre krav på våra verksamheter och IT-tekniker. Med Crestron XiO Cloud kan de på ett enkelt sätt monitorera, hantera och konfigurera olika Crestronenheter från en säker plats i molnet. Det går även bra att konfigurera enheterna i förväg* så är de redo att användas direkt vid installation.

XiO Cloud säkerställer att ni ska kunna leverera bästa möjliga upplevelse och support oavsett om det är tekniska enheter i en fast installation eller hemmakontoret. Genom att addera tjänsten XiO Cloud med rum där Crestron Flex** finns installerat kan slutkunden få värdefull statistik på hur många som använder rummen. Det går då även att sätta en maxgräns på hur många som får vara i rummet och om denna gräns överskrids kan ansvarig för mötesrummen få en notis i form av e-post eller SMS.

*Enheterna har olika nivåer av integration mot XiO Cloud baserat på enhetens funktioner och integrationsmöjlighet.
** Fungerar i dagsläget med Huddly IQ