Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-02-17
  • produktnyhet

Kom och se imponerande projektions- och signagelösningar på Nordens ledande AV-mässa

Monitor Roadshow är en turnerande AV-mässa som äger rum den 13-16 mars och här samlas några av AV-branschens främsta tillverkare och distributörer för att visa sina senaste produkter, lösningar och tjänster. Du kommer hitta oss på plats på samtliga orter tillsammans med Panasonic Connect och Blaze Audio där vi kommer visa några av marknadens bästa produkter just nu!

Bland annat kommer du få se imponerande projektionslösningar med Panasonics nya projektorer MZ20, REQ12 och CMZ50, en PTZ-lineup med tillhörande styrning och deras nya intuitiva touchdisplay EQ2-PCAP samt konferenslösningen PressIT360. Blaze Audio kommer visa sina driftsäkra förstärkare PowerZone och PowerZone Connect där kvalitet och användarvänlighet står i fokus. Förstärkarna har utformats för att ge en konfigurerbar, konsekvent och pålitlig förstärkning i kommersiella miljöer. Utöver detta kommer du få uppleva unika signagelösningar som kan appliceras i olika typer av miljöer och 3D-hologram med hjälp av HyperVSN som skapar en illusion av svävande objekt. Detta vill du inte missa!

Monitor Roadshow är en ypperlig chans att se de senaste nyheterna på plats så ta med dina kollegor och kunder för att se det senaste först! Eventet har fritt inträde och bjuder även på intressanta seminarier. Monitor Roadshow kommer besöka följande orter:

13/3 Malmö Slagthuset
14/3 Göteborg Eriksbergshallen
16/3 Stockholm Nacka Strandsmässan