Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Idag har vi internutbildning mellan kl. 13.00-17.00 och kommer därför ha begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post. Men vi återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem.

  • 2021-03-23
  • produktnyhet

Koaxialkabeln levererar fortfarande

Inför kommande teknikuppgradering som Tele2 (ComHem) genomför, där frekvensbandet upp till 1218 MHz kommer användas, så finns behov av att kontrollera och dokumentera befintliga och nya koaxialnät. Promax Cable Ranger Mini är ett litet kraftfullt instrument som klarar av att mäta och analysera frekvenser upp till 2700 MHz. Instrumentet har en 5" touchpanel som är enkel att använda och låter tekniker utföra mätningar och lagra dessa genom en enda knapptryckning (Test and Go). Som option kan du även mäta optisk inivå samt göra RF-mätningar med den inbyggda konvertern.

Vi har även signalgeneratorer för att lägga ut bärvågor och kontrollmäta mot. Promax RP-110B har totalt sex pilotfrekvenser från 5.0 - 2150 MHz, fyra stycken för downstream och två för uppstream. Utnivån är individuell per pilotfrekvens och variabel mellan 80-110 dBµV. Instrumentet kan anslutas till en PC via USB för uppdatering av mjukvara och konfiguration av frekvenser samt nivåer.