Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-04-26
  • produktnyhet

Kampanj på PressIT och utvalda projektorer från Panasonic

Passa på! Just nu har vi laddat upp med fantastiska priser på utvalda produkter från Panasonic - upp till 63% rabatt!

PAN-PT-MZ10 + ET-EMS600 - En otroligt tystgående och ljusstark LCD-projektor med 10 000 lumen för uthyrning eller fast installation i t.ex. hörsalar eller auditorium. Vid köp av en PT-MZ10 projektor kan du även köpa tillhörande lins till ett riktigt bra kampanjpris.

PAN-PT-VMZ50 + PAN-PT-VMZ60 - En av våra storsäljare, LCD-laserprojektorer som lämpar sig för små till mellanstora mötesrum eller utbildningslokaler. Projektorerna är tystgående och ljusstarka med 5000 lumen (PT-VMZ50) och 6000 lumen (PT-VMZ-60) i ljusstyrka. Dessutom med många anslutningsmöjligheter, bland annat dubbla HDMI-ingångar och DIGITAL LINK.

PressIT - Panasonics nya presentationssystem som gör att du snabbt och enkelt kan presentera din bild från dator eller Ipad trådlöst med en dongel. Precis som det låter så krävs det endast ett knapptryck på tillhörande dongel för deltagarna att visa sitt innehåll och totalt går det att visa innehåll från upp till fyra enheter samtidigt.

Gå till vår kampanjsida för att se aktuella priser.