Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-12-03
  • produktnyhet

Kampanj på mätinstrument

Canal Digital och Viasat har gått samman och bildat ett gemensamt bolag, Allente. Det betyder att kunder måste justera och eventuellt installera om sina paraboler, i dagsläget berör det mer än 200 000 kunder. Har ni rätt instrument för detta?

Just nu har vi ett förmånligt erbjudande för CANT-auktoriserade företag på utvalda Promax mätinstrument. När ni köper någon av följande modeller så bjuder vi på ett installationskit, TK-87, från Jonard (värde 2440 kr ex. moms) som innehåller kvalitetsprodukter med alla verktyg som behövs för inställningar och felsökning samt en mätkabel av hög kvalitet för att säkerställa en bra mätnogrannhet. Erbjudandet gäller när du köper någon av följande modeller:

För de företag som köper något av ovanstående mätinstrument men som ännu inte är CANT auktoriserade så bjuder vi på en högkvalitativ mätkabel. För mer information om CANT och hur man blir auktoriserad, vänligen kontakta CANT.

Kampanjen är tillgänglig tom. 31 december 2020. Beställningar görs genom att kontakta någon av våra säljare eller om du mailar in din order. Ola Petersson, 054-444 2068 Stefan Gustavsson, 054-444 2051