Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-01-21
  • produktnyhet

Kampanj - Få Blaze väggkontroll Wall-S1 vid köp av en PowerZone Connect 254

När du köper en PowerZone Connect 254 förstärkare så får du just nu Blaze nylanserade väggkontroll Wall-S1 på köpet! PowerZone Connect 254 är en driftsäker förstärkare för kommersiella miljöer som har utformats för att ge en konfigurerbar, konsekvent och pålitlig förstärkning. Kombinationen av en liten storlek och hög flexibilitet per kanal gör att den är särskilt lämplig för installationer i dessa miljöer. PowerZone Connect 254 är en ultrakompakt ½ rackstorlek, vilket innebär att den kan installeras i små utrymmen, men driver fortfarande ett stort antal högtalare.

Tillsammans med webbappen PowerZone Control kan du ansluta, konfigurera och styra ljudsystem i flera zoner på bara några minuter. Och med Blaze nya väggkontroll Wall-S1 kan du enkelt justera källa och ljud i en zon. Enheten konfigureras enkelt via mjukvaran och här kan du även ställa in vilken volymintervall som får justeras. I vår produktfilm kan du lära dig mer om Blaze förstärkarserier PowerZone och PowerZone Connect.

Kampanjen är giltig tom 31 januari, logga in på vår Partnerzon för att ta del av erbjudandet som gäller så långt lagret räcker.