Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-12-17
  • produktnyhet

Inspirera till nya idéer med Samsung Flip 2

Samsung Flip 2 är en interaktiv digital whiteboard med praktiska funktioner i en 85” UHD-display med fantastisk skärpa. Ladda upp dokument som Microsoft Word, PowerPoint, Excel och Pdf-filer och gör noteringar direkt på skärmen. Flip 2 är perfekt för klassrum eller kreativa mötesrum där alla kan delta aktivt och upp till 4 personer kan göra noteringar på skärmen samtidigt. Noteringarna som görs återspeglas på deltagarna anslutna enheter och kan enkelt delas via epost eller sparas ner på en usb eller server.

Displayen har flera anslutningsmöjligheter som USB, HDMI, DP, NFC, skärmdelning och en OPS-ingång som säkerställer att Flip 2 fungerar från flera olika enheter och den har även en inbyggd HDMI utgång. Genom att ansluta din dator trådlöst med Miracast (kräver windows 10) så kan du styra din dator med touchen på displayen, på så sätt slipper du avbryta din presentation för att byta dokument på datorn.