Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-11-30
  • produktnyhet

Huddly L1 - Nu med Speaker Framing

Nu finns funktionen Speaker Framing i alla nya Huddly L1-kameror och för redan befintliga kameror finns möjligheten att uppdatera den nya funktionen via Huddly Connect appen. Med Speaker Framing kan du på ett enkelt sätt hålla deltagare på distans engagerade genom att de kan fokusera på personen som talar precis som om de vore i rummet. När en deltagare på distans talar eller någon rör sig i rummet växlar kameran automatiskt till översikt så att man kan se alla deltagare.

Huddly L1 är certifierad för Microsoft Teams och är anpassad för mellanstora till stora mötesrum upp till 10 meter. Den är utrustad med en 6K bildsensor som ger bästa möjliga videokvalitet och har flera smarta funktioner. Bland annat finns funktionen Genius Framing, vilket ger en naturlig mötesupplevelse där kameran automatiskt känner av var personerna befinner sig i rummet och smidigt zoomar in/ut för att se till så att alla deltagare syns i bild.

Kameran har även en inbyggd extender och med hjälp av en nätverkskabel går det att installera kameran upp till 30 meter från en dator eller MTR-system. Med den senaste mjukvaruuppdateringen säkerställer du dessutom att kameran alltid har de senaste funktionerna. Som tillbehör finns ett fäste för enkel montering ovanför eller under skärmen. Kameran finns för omgående leverans och har 3 års garanti.