Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-08-30
  • produktnyhet

Höj kvaliteten på era videomöten med Crestron soundbar!

Crestrons stilrena soundbar för telefon- och videomöten UC-SB1-CAM är en kraftfull soundbar för mötesrummet. Den har en inbyggd Huddly IQ-kamera med 150 graders vidvinkel och autozoom som fångar upp alla i rummet och 6 inbyggda mikrofoner, högtalare och AEC (eko cancellering). Mikrofonerna har adaptiv styrning vilket gör att den anpassar ljudet efter personen som talar så att ljudnivån alltid är jämn oavsett var personen befinner sig i rummet. Det eliminerar även behovet av flera mikrofoner och skapar en snygg och diskret installation. Soundbaren passar perfekt under en 50” display eller större. Med ett inbyggt väggfäste blir installationen enklare än någonsin.

UC-SB1-CAM ger en fantastisk ljud- och bildupplevelse och finns för omgående leverans! Soundbaren finns även i olika paketlösningar för både Microsoft Teams Room (MTR) och Zoom Room system och består av en soundbar, 10" touchpanel och UC Engine. I vår produktvideo kan du lära dig mer om produkten och vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta någon av våra säljare på tel: 054-444 2030.