Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-12-13
  • produktnyhet

God jul och gott nytt år från vännerna på Special-Elektronik

Julen står för dörren och för många vankas det en härlig julledighet tillsammans med nära och kära. Vi har haft ett händelserikt år med fler medarbetare, nya leverantörer och massor av spännande produkter och möten! Vi på Special-Elektronik vill rikta ett stort tack till alla kunder, leverantörer och alla andra som vi haft förmånen att, på ett eller annat sätt, ha kontakt med under året och som varit med och bidragit till ett spännande år. Vi ser fram emot ett minst lika fint 2023 tillsammans med er!

I år skickar vi inte några julkort eller julklappar utan har istället valt att skänka pengar till Action Aid som arbetar med att hjälpa människor i Ukraina. Ett arbete som känns viktigare än något annat just nu. ❤

Vi kommer ha öppet precis som vanligt mellan julhelgerna, men med begränsad bemanning och imorgon den 23:e december stänger vi kontoren kl. 12.00 för lite välförtjänt ledighet. Sist, men inte minst, vill vi önska er en riktigt god jul och gott nytt år!