Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-07-25
  • produktnyhet

Ge besökarna en upplevelse som de sent kommer glömma med teknik som hjälpmedel

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Människor besöker museum och utställningar för att se konst i olika former. Genom att blanda historiska artefakter med teknik kan vi skapa unika konstverk som väcks till liv med hjälp av kreativa ljud-, bild och belysningsinstallationer. Med tekniken går det även att skapa rum som går att förändra med små medel samtidigt som kreatörer och utställare får nya verktyg att uttrycka sig på. Tekniken ska inte ersätta utan komplettera och vara ett stöd till utställningen samtidigt som den ska smälta in i varje enskild miljö på ett diskret sätt.

I den här videon kan du se några av de kreativa och tekniska lösningarna som Watteriet har skapat åt Universeum för att göra vetenskap roligt och kittla nyfikenheten bland besökarna! På vår inspirationssida kan du få mer tips och idéer hur du kan använda tekniken.