Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-12-31
  • produktnyhet

Förstärkare från Blaze Audio där användarvänlighet och kvalitet är i fokus

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Blaze Audio är specialiserade på professionella ljudlösningar och tillverkar driftsäkra förstärkare för kommersiella miljöer och deras produkter återfinns i bland annat mötesrum, konferenscenter, butiker, hotell, caféer, restauranger, kyrkor och gym. Deras produktserie PowerZone och PowerZone Connect har utformats för att ge en konfigurerbar, konsekvent och pålitlig förstärkning. Kombinationen av en liten storlek och hög flexibilitet per kanal gör att produkterna i PowerZone-serien är särskilt lämpliga för installationer i dessa miljöer. De kan enkelt installeras och döljas, men driver fortfarande ett stort antal högtalare.

PowerZone-serien är unika förstärkare eftersom de automatiskt levererar önskad effekt till den kanal där det behövs, upp till 250 W per kanal där alla kanaler kan leverera både låg och hög impedans. Detta gör att förstärkaren kan ersätta två olika förstärkare vilket gör den både platsbesparande och kostnadseffektiv.

I den här videon presenterar vi deras kompakta förstärkare PowerZone och PowerZone Connect där användarvänlighet och kvalitet är i fokus!