Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-12-28
  • produktnyhet

Förstärk känslan av närvaro även på distans med Panasonics nya PTZ-kameror

För att stärka känslan av närvaro för personer som deltar på distans, oavsett om det är inspelning eller videomöte, är det viktigt att deltagarna kan se och höra den som talar, vilket ställer höga krav på videokvaliteten. För att möta de ökade kraven lanserar Panasonic tre nya integrerade 4K PTZ-kameror som kan användas till alla typer av videoproduktioner och videomöten.

AW-UE40 (4K25/30p, HDMI, SRT och möjlighet till NDI)
AW-UE50 (4K25/30p, HDMI, SDI, SRT och möjlighet till NDI)
AW-UE80 (4K50/60p, HDMI, SDI, SRT och NDI|HX2 aktiverat out of the box)

Kamerorna har 24x optisk zoom och upp till 36x intelligent zoom samt en 74,1 graders betraktningsvinkel. Panasonics inbyggda Direct Drive system ger en tyst och mjuk vertikal och horisontell panorering. Det ger också möjlighet till en snabbare, smidigare och mer exakt rörelse. Med den senaste generationen av optisk bildstabilisering (OIS) säkerställs dessutom en stabil produktion.

Med högre säkerhetskrav från IT-, och säkerhetsavdelningar på företag ställs naturligtvis krav på utrustningen. Därför har stöd för bland annat 802.1X implementerats. Kamerorna lanseras under Q1 2022.

Har du några frågor på våra kameror är du alltid välkommen att kontakta någon av våra säljare på tel: 054-444 2030 eller order@specialelektronik.se.