Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-10-31
  • produktnyhet

Förbättrad kreativitet och visuella uttryck med Panasonic AW-UE160

Efterfrågan på video ökar och ställer samtidigt högre krav på att bildkvaliteten överträffar förväntningarna hos mottagarna med nya videoupplevelser, uttryck och effekter. Panasonics nya flaggskeppsmodell AW-UE160 är den första PTZ-kameran som har det bästa utav två världar: Kombinationen av en systemkameras funktionalitet och flexibiliteten hos en PTZ-kamera.

AW-UE160 har hög ljuskänslighet på F14/2000 lx vilket motsvarar en studiokamera och fungerar lika bra vid liveevenemang som studioproduktion och kan enkelt fånga tydliga bilder även under de mest utmanande ljusförhållandena. Med ett nytt optiskt lågpassfilter minskas effekten av moiré för en tydligare bildkvalité när du filmar mot t.ex. en LED-vägg. AW-UE160 är dessutom den första PTZ-kameran som stödjer SMPTE ST2110 som är standarden för videoöverföring över IP-nätverk.

Kameran är tyst i drift och kan kontrolleras med en kamerakontroller exempelvis PAN-AW-RP150GJ tillsammans med Panasonics kostnadsfria mjukvara PTZ Control Center. Kommer för leverans i februari.