Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-01-20
  • produktnyhet

Fohhn Optimizer hjälper dig ställa in högtalarsystemet direkt via mobilen

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Fohhn utvecklar och bygger några av de mest högklassiga ljudsystemen på världsmarknaden speciellt utformade för fasta installationer i offentliga miljöer. För att optimera ljudet i dina projekt kan du använda deras smarta verktyg Fohhn Optimizer direkt från mobilen!

Fohhn Optimizer är en webbapplikation, speciellt anpassad för mindre installationer som t.ex. konferensrum, som förvandlar din smartphone eller surfplatta till ett mätverktyg och guidar dig till korrekta DSP-inställningar och säkerställer en optimal ljudnivå. Med Fohhn Optimizer får du ett fantastiskt resultat på kort tid!

Sedan tidigare finns webbverktygen Fohhn Designer och Fohhn Audio Soft, för att säkerställa att ljudinstallationen blir korrekt. Fohhn Designer är en akustisk 3D-simulator för att rita upp och planera placeringen av högtalarna utefter rummets förutsättningar och få en presentation av resultatet. I Fohhn Audio Soft går det att intuitivt och i realtid fjärrstyra alla Fohhns produkter och få åtkomst till routing, DSP-inställningar och alla Beem Steering funktioner.

Här hittar du Fohhns produkter.