Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-01-23
  • produktnyhet

Flexibelt ljudsystem som effektiviserar dina hybridmöten

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Yamahas förstklassiga mikrofon- och ljudsyssystem ADECIA UC-lösning (Unified Communications) säkerställer en exceptionell ljudkvalitet, enkel installation och driftsättning. Systemet, som nu har både Microsoft Teams- och Zoomcertifiering, ger en flexibel lösning som effektiviserar samarbetet och hjälper till att öka produktiviteten oavsett om deltagarna befinner sig på plats eller på distans.

Takmikrofonen har en dynamisk beamforming-teknik som möjliggör flexibel användning och ljudupptagning som automatiskt spårar rösterna i rummet samtidigt som den eliminerar oönskat bakgrundsljud. Montering sker direkt i befintligt innertak eller nedpendlad i vajer. Systemet har USB-, Bluetooth-, Dante- och analoga anslutningar och passar i de flesta mötesrum och utbildningsmiljöer. Systemet består av fyra produkter:

RM-CG (takmikrofon)
RM-CR
(signalprocessor)
YHA-SWR2311P10G
(PoE switch)
YHA-VXL1B/V
(line array högtalare)

Nyligen adderade Yamaha även trådlösa mikrofoner, både bords- och svanhalsmikrofoner, till Adecia-familjen vilket gör att du slipper en fast installation och onödiga kablar. Se Yamahas produktvideo. För mer information är du välkommen att kontakta Kenneth Brand på tel: 054-444 2031 eller order@specialelektronik.se.