Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-12-13
  • produktnyhet

Få rätt kabelanslutning i konferensrummet med adapterringar från Liberty AV Solutions

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Liberty AV Solutions adapterringar är originalet där du får alla adaptrar samlade på en och samma ring för en snabbare anslutning. Adapterringar är tunna och flexibla i sin konstruktion och är utrustade med högkvalitativa kablar. De finns i många olika varianter och går även att få i valfritt utförande anpassad efter de behov som finns. Vill du addera enskilda adaptrar i efterhand är det inga problem!

En adapterring är ett perfekt verktyg att ha i konferensrummet som en fast installation eller ha med i väskan när man är ute och reser. Med en adapterring från originaltillverkaren Liberty Cable får du inte bara en pålitlig anslutning utan vet alltid vart dina adaptrar är. Ett måste för varje mötesrum!