Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-01-26
  • produktnyhet

Få den ultimata bioupplevelsen hemma med Krix MX-40

MX-40 är ett mycket kraftfullt 3.2 modulsystem för placering bakom en ljudtransparent duk. LCR-högtalarna är av 3-vägskonstruktion där både diskant och mellanregister använder Krix patenterade Constant Directivity-horn som ger en enhetlig och konstant spridning med låg distorsion även vid extrema ljudnivåer. Basmodulerna med varsitt 18 tums-element säkrar att de lägsta frekvenserna både hörs och känns.

Systemet är precis som övriga medlemmar i MX-serien byggt enligt oändlig baffel-principen vilken ger hög effektivitet och bästa möjliga prestanda i alla typer av rum samtidigt som det tjocka absorbtionsmaterialet på högtalarnas främre baffel minimerar reflektioner och förhindrar ljudläckage bakom duken. MX-40 passar bäst i en större hemmabio och når referensnivå (105dB) i rum som är ända upp till 14 meter djupa. Att de fått smeknamnet ”Wall of sound” är lätt att förstå.