Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-12-20
  • produktnyhet

Få den bekvämlighet som många drömmer om med Crestron Home

Crestron Home är en plattform som erbjuder det bästa av underhållning, bekvämlighet och trygghet, som blir en naturlig del i vardagen utan att ta tid eller fokus från något annat. I Crestron Home-system läggs fokus på användarvänlighet, funktion och integration så att du ska få den bekvämlighet som många drömmer om. Genom att integrera all teknik i ett styrsystem kan du på ett intuitivt sätt få full kontroll över ditt hems många funktioner och öka livskvaliteten med små, enkla medel. Med en knapptryckning på din smartphone, iPad eller touchpanel kan du kontrollera belysningen, justera temperatur, starta TV:n eller spela din favoritlåt från ett och samma system oavsett var du befinner dig.

Kärnan i Crestron Home är en kompakt processor som levererar imponerande prestanda för att hantera systemets alla större applikationer som hemautomation, hemmabio, multirum m.m. Det finns idag två processorer som är anpassade efter storleken på projekt:
MC4-R
– för små till medelstora he
CP4-R
– för större system och hem