Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-02-13
  • produktnyhet

Ett hem utöver det vanliga med spektakulära och dolda tekniska lösningar

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

I det här hemmet är tekniken integrerad i inredningen och samtliga val gjorda med noga eftertänksamhet vilket har resulterat i ett hem utöver det vanliga! För att hitta rätt produkter och funktioner som uppfyllde familjens önskemål anlitades S.H.E Servicehuset, en totalleverantör av bild- och ljudlösningar, som har stor erfarenhet av tekniska lösningar för privata hem. I vår casefilm får du en inblick i hur de har arbetat för att skapa ett funktionellt hem som återspeglar familjens unika livsstil med smarta funktioner utan att behöva kompromissa med vare sig arkitektur eller interiör.

Den röda tråden genom huset är teknik som finns, men som inte syns. Här ser du inga kablar eller överflöd av tekniska enheter då allt är integrerat i ett Crestron styrsystem för att familjen enkelt ska få full kontroll över hemmets många tekniska bekvämligheter. Och dolda funktioner finns det gott om, vad sägs om en TV som förvaras under sängen när den inte används och som fälls ut med en knapptryckning när de behöver den. Eller en spegel med integrerad TV som endast syns när den är aktiv? Här kan du läsa mer om projektet och vill du få mer inspiration till hur du kan skapa funktionella smarta hem med hållbara och framtidssäkra lösningar kan du läsa vidare här.