Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-03-14
  • produktnyhet

Erbjudande! Få Blaze Wall-S1 vid köp av en valfri PowerZone Connect förstärkare

Just nu pågår Monitor Roadshow och med oss på resan har vi Blaze Audio som demonstrerar sina driftsäkra förstärkare där kvalitet och användarvänlighet står i fokus! För att fira detta erbjuder vi en kampanj på deras PowerZone Connect-serie där du får väggkontrollen Wall-S1 på köpet när du köper en valfri förstärkare från PowerZone Connect-serien:

PowerZone Connect 122
PowerZone Connect 252
PowerZone Connect 254
PowerZone Connect 504
PowerZone Connect 1002
PowerZone Connect 1502
PowerZone Connect 2004
PowerZone Connect 3004

Förstärkarna är anpassade för kommersiella miljöer och har utformats för att ge en konfigurerbar, konsekvent och pålitlig förstärkning. De har en fantastisk ljudprestanda som ofta efterfrågas på kommersiella platser och levererar den teknik, kvalitet och tillförlitlighet som förväntas av den professionella ljudmarknaden!

Tillsammans med webbappen PowerZone Control kan du ansluta, konfigurera och styra ljudsystem i flera zoner på bara några minuter. Och med Blaze väggkontroll Wall-S1 kan du enkelt justera källa och ljud i en zon. Enheten konfigureras via mjukvaran och här kan du även ställa in vilken volymintervall som får justeras.

Kampanjen är giltig tom. 31 mars 2023, logga in på vår Partnerzon för att ta del av erbjudandet som gäller så långt lagret räcker. Har du några frågor är du välkommen att kontakta någon av våra säljare på 054-444 2030.