Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-04-26
  • produktnyhet

Enkel anslutning till ett Dante-nätverk med AVIO-adaptrar

Audinate är företaget bakom Dante och deras prisvärda AVIO-adaptrar förenklar i många situationer som t.ex. när man behöver ansluta sin dator med USB till kundens utrustning eller bara behöver få in några ljudkanaler från mixerbordet till Dante-utrustningen. Nu finns det två nya modeller av Audinates populära adaptrar!

Sedan en tid tillbaka är vi svensk distributör av Audinates AVIO-adaptrar. Audinate är företaget bakom Dante och deras prisvärda adaptrar möjliggör anslutning från mobila enheter till ett Dante-nätverk, t.ex. för att ansluta nätverkshögtalare och mikrofoner i ett konferensrum. Nu finns det två nya modeller av Audinates populära adaptrar:

- AUD-ADP-USBC-AU-2X2 har en USB-C-anslutning som ger två Dante-kanaler in och två Dante-kanaler ut

- AUD-ADP-BT-AU-2X1 är en blåtandsadapter för trådlös anslutning som ger två Dante-kanaler in och 1 Dante-kanal ut

Adaptrarna stödjer även Dante Domain Manager som utökar funktionaliteten och flexibiliteten i Dante-nätverket och lägger till funktioner som säkerhet, övervakning och behörighetsstyrning bland sina Dante-enheter.