Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Idag har vi internutbildning mellan kl. 13.00-17.00 och kommer därför ha begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post. Men vi återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem.

  • 2022-03-16
  • produktnyhet

Diskreta högtalarinstallationer med Bose FreeSpace FS

FreeSpace-serien FS från Bose är designad för optimal prestanda inom bakgrundsmusik och röstapplikationer. Högtalarserien har fått en uppdaterad design, längre hållbarhet och nya monteringsalternativ. Dessutom har det tillkommit fler modeller, bland annat en pendlad högtalare som ger ett trevligt komplement till ett öppet tak där man önskar hängande högtalare.

Installationen är enkel och högtalarna passar i de flesta kommersiella lokaler. Det finns även möjlighet att ta bort logotypen för en mer diskret installation. Högtalarna FS4SE, FS2SE och FS4CE är IP-klassade och passar även för utomhusinstallationer.