Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Idag har vi internutbildning mellan kl. 13.00-17.00 och kommer därför ha begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post. Men vi återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem.

  • 2021-03-29
  • produktnyhet

Dedikerade bokningspaneler för Microsoft Teams från Crestron

Den moderna arbetsplatsen har ändrats dramatiskt det senaste året vilket också ställer nya krav på tekniken. Med en bokningspanel dedikerad för Microsoft Teams blir det enkelt att boka och ansluta till ett Teams-möte. Du hittar snabbt ett ledigt mötesrum då rummets status indikeras på panelen med olika färger. Här kan du även se mötesdetaljer och rummets tillgänglighet i 24 timmar. Rummet bokas enkelt genom att klicka på "Reservera" och välja önskad varaktighet. När mötet startar skiftar panelen till rött och ditt möte dyker upp på skärmen inne i mötesrummet. Väl i rummet ansluter du direkt på bordspanelen och bjuder in dina deltagare så är du igång. Kan det bli enklare?

Om du idag redan har ett MTR-system så delar panelen konto och licens med systemet. Panelerna säljs med eller utan LED-ram och flera andra tillbehör i form av väggskyltar, takskyltar och väggindikatorer. Det går också bra att kombinera två typer av indikatorer till samma ”Teams-panel”. Panelen är gjort för infällt montage men det finns också tillbehör som löser utanpåliggande montage .

Panelerna finns i 7" och 10" både i svart och vitt utförande. De som redan har en bokningspanel i 70-serien från Crestron kan nu uppgradera dem till en Teams-panel med den senaste mjukvaran.