Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-11-30
  • produktnyhet

Crestron soundbar - En allt-i-ett lösning som förenklar dina videomöten

Crestrons stilrena soundbar är den ultimata konferenslösningen för dina telefon- och videomöten med en fantastisk ljudkvalitet. Soundbaren passar perfekt under en 50” display eller större och med det inbyggda väggfästet blir installationen enklare än någonsin. Soundbaren finns för omgående leverans och har två utföranden:

UC-SB1 har 6 inbyggda mikrofoner, högtalare och AEC (eko cancellering). Mikrofonerna har adaptiv styrning vilket gör att den anpassar ljudet efter personen som talar så att ljudnivån alltid är jämn oavsett vart personen befinner sig i rummet. Det eliminerar även behovet av flera mikrofoner och skapar en snygg och diskret installation. Soundbaren har en USB-ingång för anslutning av en kamera som t.ex. Huddly IQ, Huddly Go eller Unite 20.

UC-SB1-CAM har samma funktioner som ovan, men har även en inbyggd Huddly IQ-kamera med 150 graders vidvinkel och autozoom som fångar upp alla i rummet. UC-SB1-CAM ger en ljud- och bildupplevelse i världsklass!

Soundbaren finns även i olika paketlösningar för både Microsoft Teams Room (MTR) och Zoom Room system och består av en soundbar, 10" touchpanel och UC Engine. I vår produktvideo kan du lära dig mer om produkten.