Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-02-27
  • produktnyhet

Smidiga möten med Crestron Flex för Microsoft Teams Room och Zoom Room system

Våra arbetsplatser blir mer och mer flexibla vilket gör att mötestekniken spelar en avgörande roll när medarbetarna befinner sig på olika platser. Med Crestron Flex blir det enkelt för alla att samarbeta och användarna får en konsekvent mötesupplevelse. Nedan är några av våra populära Flex-system som finns i lager och kan skickas med omgående leverans:

UC-B30-T - För mindre mötesrum Microsoft Teams Room-system med en styrpanel och soundbar som har 6 inbyggda mikrofoner och en Huddly IQ inbyggt.

UC-C100-T / UC-C100-Z - För stora mötesrum Microsoft Teams Room - eller Zoom Room-system med styrpanel gjort för egen systemdesign, exempelvis hörsalar eller där mikrofoner, högtalare och kamera redan finns.

UC-MX70-T - För stora mötesrum Microsoft Teams Room-system med Crestron Mercury bordsenhet som har inbyggda högtalare och mikrofoner och en Huddly L1 kamera. Unikt för Flex MX-serien är att den har BYOD-funktion i samma enhet.