Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Idag har vi internutbildning mellan kl. 13.00-17.00 och kommer därför ha begränsad möjlighet att svara i telefon och på e-post. Men vi återkommer till dig så fort som möjligt och hoppas att detta inte kommer medföra några problem.

  • 2022-03-16
  • produktnyhet

Crestron DM NVX - Plattformen som levererar felfritt ljud och bild över nätverk

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Crestron DM NVX var den första AV över IP lösningen som kunde leverera 4K/60 4:4:4 HDR över 1GB nätverk, utan synlig fördröjning! I den här filmen berättar Christoffer mer om NVX-serien som består av encoders och decoders för att transportera ljud och bild över nätverk där säkerhet och bildkvaliteten står i fokus! NVX-serien är dessutom i ständig utveckling och levereras med nya smarta funktioner för att ge bästa möjliga AV över IP-upplevelse.