Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-03-29
  • produktnyhet

Confidea Flex G4 för flexibla mötesrum

Confidea Flex G4 är Televics nya trådlösa konferens- och delegatsystem där stor vikt har lagts på flexibilitet och trådlös stabilitet. Den har inbyggda högtalare och en intuitiv 5,2" touchpanel för kontroll och information. Utöka enhetens funktioner efter de behov som finns och addera endast de licenser som just ni behöver, som t.ex. votering, identifiering eller tolk. Systemet fungerar även i webbmöten som Microsoft Teams eller Zoom där deltagare på distans upplever samma fantastiska ljudkvalitet som om de vore i samma rum.

Systemet är baserat på standard WiFi5-teknik och använder en kombination av avancerade tekniker för att säkerställa en tillförlitlig trådlös anslutning, bland annat en WPA2-kryptering som gör Confidea FLEX G4 till en av de säkraste lösningarna på marknaden. Enheten levereras med ett Li-ion batteri med 12 timmars drifttid och ett extra batteri kan adderas för utökad drifttid. Den kan även användas tillsammans med en USB-C-laddare. Se Televics produktfilm.