Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2020-06-07
  • produktnyhet

ClearOnes paketlösningar för telefon- eller videomöten

ClearOne har kommit med två smidiga paketlösningar, Collaborate Versa Lite CT och Collaborate Versa Room CT, som innehåller allt du behöver för ditt video- eller telefonmöte där datorn bär klienten. Det enda du behöver ansluta till din dator är en USB-kabel. Båda paketen är lämpliga för små till mellanstora mötesrum.

Collaborate Versa Lite CT – I det här paketet ingår ClearOnes populära infällda takmikrofon BMC CTH (som monteras istället för en 60x60 cm takplatta) med en inbyggd AEC (Acoustic Echo Cancellation) och 24 inbyggda mikrofoner samt ett USB-interface för direktanslutning mot en PC eller där du kan köra valfri klient t.ex. Microsoft Teams/ Zoom/ Webex/ Google Meet.

Collaborate Versa Room CT – Är en större paketlösning med samma bas som Versa Lite CT med en takmikrofon och USB-interface men här ingår även en Unite 50 kamera (som även säljs separat och nyligen har blivit prissänkt) med 120 graders vidvinkel så att alla i rummet kommer med i synfältet och två takhögtalare med klart och kraftfullt ljud.

Givetvis går det att ansluta sig trådlöst mot systemet med tillbehöret Wall-Mount Bluetooth Expander som säljs separat.