Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2023-01-22
  • produktnyhet

Besök Blaze monter på ISE och få möjlighet att vinna en Porsche-upplevelse!

Nu är det bara en vecka kvar tills dörrarna öppnar på ISE-mässan! Ska du dit? Då tycker vi verkligen att du ska besöka Blaze Audio Connect Lounge i hall 7 monter J500. Här kan du testa deras professionella ljudlösningar och du har även möjligheten att vinna en Porsche-upplevelse! Boka gärna in ett möte med oss så visar vi både vägen och deras fantastiska produkter.

Blaze Audio är specialiserade på professionella ljudlösningar och tillverkar driftsäkra förstärkare för kommersiella miljöer och deras produkter återfinns i bland annat mötesrum, konferenscenter, butiker, hotell, caféer, restauranger, kyrkor och gym. Deras produktserie PowerZone och PowerZone Connect har utformats för att ge en konfigurerbar, konsekvent och pålitlig förstärkning. Kombinationen av en liten storlek och hög flexibilitet per kanal gör att produkterna i PowerZone-serien är särskilt lämpliga för installationer i dessa miljöer. De kan enkelt installeras och döljas, men driver fortfarande ett stort antal högtalare.

PowerZone-serien är unika förstärkare eftersom de automatiskt levererar önskad effekt till den kanal där det behövs, upp till 250 W per kanal där alla kanaler kan leverera både låg och hög impedans. Detta gör att förstärkaren kan ersätta två olika förstärkare vilket gör den både platsbesparande och kostnadseffektiv.