Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2021-04-22
  • produktnyhet

Bättre kvalitet på dina digitala möten med Crestron Flex MM30

Dagens arbetsplats blir mer och mer flexibel vilket gör att tekniken spelar en avgörande roll när medarbetarna befinner sig på olika platser. Crestrons UC-MM30-T/Z är marknadens snyggaste kommunikationslösning, en nätt bordsenhet med stilren design, perfekt för det lilla mötesrummet eller hemmakontoret med inbyggd klient för Microsoft Teams eller Zoom!

I paketet ingår en bordsenhet med 7" touchdisplay + Huddly IQ kamera med 150 graders vinkel för att säkerställa att alla deltagare i rummet syns för motpart. För mötesrum där du inte behöver video, men ändå vill kunna nyttja Microsoft Teams, så finns möjligheten tack vare UC-MM30-TA-I som har en ljudklient för Microsoft Teams. Genom att integrera UC-MM30 med ett Crestron-kontrollsystem kan du även styra övrig teknik i rummet som exempelvis belysning, ventilation och mörkläggning.

Crestron har även tagit fram ett smidigt och roterbart fäste med utdragbara och integrerade kablar som är bestyckade med USB typ C samt HDMI/USB typ A. Det gör att du inte bara får en fast installation utan kan även hålla rent och snyggt då kablarna hanteras i sidan av enheten och döljs under bordet när de inte används.

Vill du veta mer om Crestron Flex UC-MM30 så kan du kika på vår produktfilm eller kontakta någon av våra säljare på telefonnummer 054-444 2030.