Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-08-10
  • produktnyhet

Autonomics kompletta ljudlösningar för multirumljud

Autonomic erbjuder en komplett musiklösning för hela hemmet med musikstreamers och flerzonsslutsteg som tillsammans bildar kraftfulla och flexibla system. Fokus ligger på integration av musiktjänster i styrsystem och det finns fullt stöd för bland annat Spotify, Tidal och Apple Music.

Produkterna är utrustade med den egenutvecklade AoIP-lösningen eAudiocast som är lika kraftfull som den är enkel att konfigurera. Utvecklad för att fungera i normala hemmanätverk kräver den inte avancerad nätverkskonfiguration och även om fokus ligger på integration så kan systemet även användas som en stand alone-lösning med Autonomics egna app.

Autonomic har gjort ett riktigt omtag med förnyat fokus och driv. Utöver marknadens förmodligen bästa utbud av integrerade streamingtjänster är produkterna dessutom packade med funktioner som underlättar för seriösa integratörer, säger Per Larsson, säljare Privata hem.

I Autonomics onlineverktyg Dealer Zone, kan du övervaka, ge remotesupport och uppdatera mjukvaror på dina och dina kunders enheter online. Se Autonomics produkter. För mer information om Autonomic är du välkommen att kontakta Per Larsson:
Tel: 054-444 2067
Epost: per.larsson@specialelektronik.se