Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-12-15
  • produktnyhet

Ästad Vingård erbjuder en gästupplevelse i absolut världsklass

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Ästad Vingård är ett populärt spahotell och en av Sveriges största vingårdar, beläget i en storslagen miljö i Halland. Hit kommer besökare av olika anledningar – mat, vin eller avkoppling. Oavsett anledning vill Ästad Vingård erbjuda sina gäster en helhetsupplevelse som kittlar deras sinnen med hjälp av bland annat ljud, bild, ljus, smak och doft som tillsammans harmonierar på ett oväntat men behagligt sätt. För att skapa detta anlitade de Granitor, en fullskalig leverantör inom el och teknik. De fick i uppdrag att hitta smarta tekniska lösningar och en gemensam plattform för att hålla ihop tekniken med målet att förstärka upplevelsen och överträffa gästernas förväntningar. Det självklara valet föll på Crestron.

I vår casefilm kan du se hur Ästad Vingård arbetat med teknik på ett diskret och smakfullt sätt för att förhöja upplevelsen för sina gäster. De har även lagt stor vikt vid ljussättningen då rätt belysning, vid rätt plats och tidpunkt, skapar en trivsam miljö och härlig stämning. Här kan du läsa mer om projektet och vill du få mer inspiration till hur du kan skapa en fantastisk upplevelse för dina gäster och samtidigt underlätta arbetet för din personal kan du läsa vidare här.