Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-10-31
  • produktnyhet

AirMedia gör det enkelt för alla att ansluta trådlöst

Med Crestrons nya AirMedia, AM-3000-WF-I, kan användare trådlöst presentera innehåll från sin bärbara dator, smartphone eller surfplatta via enhetens inbyggda WiFi eller via ett externt trådlöst WiFi-näverk. AM-3000-WF-I är lätt att hantera, distribuera och kan diskret installeras bakom rummets skärm eller under ett bord för att skapa en produktiv miljö i t.ex. ett mötesrum, lobby eller lounge.

Enheten har en HDMI-utgång till skärmen (upp till 4K) och genom att ansluta en enhet visas källbilden omedelbart på skärmen i rummet. Med funktionen AirMedia Canvas går det att presentera upp till fyra källor samtidigt. För att maximera skärmytan konfigurerar den automatiskt bästa möjliga layout baserat på antalet aktiva presentatörer, typ av källor och deras bildförhållande. Använd en ansluten touchpanel eller AirMedia appen för att hantera källor och deras position på skärmen.