Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.
  • 2022-05-06
  • produktnyhet

ADECIA - Ny ljudlösning för mötesrum med Microsoft Teams-certifiering

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Yamahas ADECIA UC-lösning (Unified Communications) är ett förstklassigt mikrofon- och ljudsyssystem som säkerställer exceptionell ljudkvalitet, enkel installation och driftsättning. Med ADECIA får du ett flexibelt system som effektiviserar samarbetet och hjälper till att öka produktiviteten oavsett om deltagarna befinner sig på plats eller på distans.

Takmikrofonen har en dynamisk beamforming-teknik som möjliggör flexibel användning och ljudupptagning som automatiskt spårar rösterna i rummet samtidigt som den eliminerar oönskat bakgrundsljud. Mikrofonen monteras direkt i befintligt innertak eller nedpendlad i vajer. Systemet har USB-, Bluetooth- Dante och analoga anslutningar och passar i de flesta mötesrum och utbildningsmiljöer. Systemet består av fyra produkter: