Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

SE-HOME - Crestron Home

Den här kursen riktar sig till återförsäljare verksamma inom privata hem som vill lära sig mer om möjligheterna med Crestron Home. Utbildningen sträcker sig över tre dagar och består av två delar:

  • De första två dagarna ägnar vi åt CTI-CTF (Crestron Technician Fundamentals) som ger dig grundläggande teknisk kunskap om Crestron som system och de tekniker och standarder som Crestron använder.
  • Den tredje och sista dagen består av CTI-CFR (Crestron Foundations Residential) och fokuserar på design, projektering, konfiguration och användning av Crestron Home. Vi går igenom möjligheter och förutsättningar för framgångsrika projekt och installationer med Crestron Home, med utgångspunkt I Crestrons egna, såväl som utvalda tredjepartsleverantörers, hård- och mjukvara.

Kurstider:

Dag 1 11.00-17.00
Dag 2 09.00-17.00
Dag 3 09.00-16.00

Pris:
Kostnadsfritt och lunch ingår samtliga dagar. En avbokningsavgift på 1500 kr tillkommer om avbokning sker senare än 7 dagar innan kursstart.

Henrik Persson
Crestronsupport / Utbildare

054 444 2022

henrik.persson@specialelektronik.se

Inga planerade datum

Just nu har vi inga planerade datum för denna kurs.