Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Välkommen till vår karriärsida!

Vi söker ständigt nya medarbetare som vill vara med och forma morgondagens Special-Elektronik. Verksamheten går på högvarv hos oss och våra kompetensområden växer hela tiden. Oavsett om du är nyutexaminerad eller en så kallad senior person kan det finnas plats för dig som har drivkraft och vilja att utvecklas.

TjänstPlatsSista ansökningsdag

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss?

Vår viktigaste tillgång är våra engagerade medarbetare och vi är idag ett team på ungefär 50 personer utspridda på vårt huvudkontor i Karlstad och på våra lokala säljkontor i Umeå, Uppsala, Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad. Vi arbetar med försäljning av tekniska produkter och integrationslösningar för olika typer av marknader, men har även tjänster inom ekonomi, logistik, support, verkstad och administration.

Vi som arbetar på Special-Elektronik är en härlig blandning av personligheter och kompetenser. Hos oss är alla lika viktiga och vi arbetar mot samma mål, så oavsett vilken roll du har hos oss så bidrar du till företagets utveckling genom kunskap, engagemang och vilja att hjälpa andra. Tillsammans är vi ett team.

Vill du bli en av oss? Vi är alltid på jakt efter duktiga och drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. Vi söker efter dig som har ett stort intresse för teknik och höga ambitioner. Kolla in våra lediga tjänster eller skicka oss en spontanansökan.

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Arbetsplatsen

Vi arbetar i moderna lokaler och kan erbjuda en rolig, kreativ och dynamisk arbetsplats där våra medarbetare kan trivas och utvecklas. För att attrahera nya kollegor och samtidigt kunna engagera och motivera vår nuvarande personal strävar vi efter att ha en arbetsplats som får människor att må bra, känna att de kan prestera och växa i sin roll. Det tycker vi att vi gör. Hos oss på Special-Elektronik låter vi tekniken ta plats och agera som ett dagligt verktyg i vår verksamhet, samtidigt som vi uppmuntrar till nyfikenhet, hälsa och välmående. Hos oss har du dessutom stora möjligheter att själv påverka din arbetssituation och arbetsuppgifter.

Vårt mål är att alltid ha kunden i fokus för att inspirera och hitta smarta samt hållbara lösningar med hög kvalitet. För oss är det därför viktigt att alltid ligga i framkant när det gäller våra produkter och tjänster och vi vill att våra kunder ska känna att vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att vi ska kunna hitta rätt lösningar åt dem. För att lyckas med detta erbjuder vi löpande utbildningar till våra medarbetare. Vi tror att vidareutveckling och personlig utveckling är nyckeln till vår framgång.

Du spenderar en stor del av ditt liv på arbetet och då måste det vara kul. Tillsammans är vi ett team som tycker om att göra roliga saker tillsammans där teknik, hälsa och matlagning är stora intressen. Utanför arbetstid finns även möjlighet att använda företagets musikrum, biosalong och squashhall.

Möt några av våra medarbetare

Se alla videos