Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Maximera hotellupplevelsen för dina gäster

Skapa en fantastisk upplevelse för dina gäster som gör att ert hotell blir deras nästa självklara val!

Låt dina gäster känna sig som hemma även fast de är borta

Med ett interaktivt TV-system för hotell kan du skapa ett mervärde för kunden genom att anpassa hotellrummen med funktioner som gör att dina gäster känner sig som hemma, även fast de är borta. På rummet väntar ett personligt välkomstmeddelande på skärmen tillsammans med information om hotellets service och tjänster. Förutom traditionell TV kan gästerna även streama sina egna filmer och musik, begära städning, beställa mat eller en taxi direkt via TV:n eller sin mobila enhet. Med hjälp av koppling mot hotellets bokningssystem kan menyinnehållet automatiskt anpassas till aktuellt språk, tjänster och kanalutbud för varje incheckad gäst. När det väl är dags för utcheckning får gästen en påminnelse via TV:n och kan checka ut automatiskt via mobilen eller TV:n.

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Anpassningsbara informationsskärmar för alla typer av budskap

Digital signage kan användas som ett verktyg för att skapa effektiva budskap och uppnå merförsäljning. Använd displayerna i receptionen, restaurangen eller hissen för att exempelvis informera om kvällens erbjudande i restaurangen, hur väderprognosen ser ut eller hur gästerna enklast tar sig till sin destination med lokaltrafik. Användargränssnittet anpassas självklart efter hotellets företagsprofil med det innehåll som ni vill ha!

Arbetsmiljöer anpassade för alla

Med hjälp av digitala verktyg och användarvänlig teknik skapas goda förutsättningar för effektiva och kreativa möten för dina mötesdeltagare. I mötesrummen kan de snabbt starta mötet och trådlöst påbörja en presentation eller dela innehåll från sina mobila enheter utan att behöva krångla med olika sladdar. Tekniken i rummet integreras med ett styrsystem vilket möjliggör enkel hantering av rummets alla funktioner via en touchpanel. Här går det t.ex. att justera volym eller belysning, starta projektorn eller ett teamsmöte med en enkel knapptryckning. Med en digital whiteboard kan deltagarna snabbt ladda upp olika filer och dela skärm med sina kollegor. Anteckningar görs direkt på skärmen som sedan kan sparas och skickas till mötesdeltagarna via e-post. Tillsammans med en innehållskamera kan du förstärka upplevelsen på plats för deltagare på distans genom att dela innehållet på din whiteboard i realtid så att alla i videomötet kan vara med och samarbeta precis som om de vore på plats.

Låt inte enheter stå på i onödan

Att hålla nere elkostnaderna är en utmaning för många, inte minst företag. Med smarta eluttag går det att styra och optimera företagets energiförbrukning och sänka elkostnaderna. Här finns också möjligheten att mäta strömförbrukningen vilket ger en bättre överblick så att du enkelt kan se när och var det drar mest ström. Teknik som inte används i t.ex. mötesrum sätts ofta i viloläge och fortsätter dra ström i onödan. Genom att schemalägga på/av per uttag går det att göra stora besparingar!

Effektivare arbete och ökad service

Ett hotellsystem erbjuder moderna tjänster som inte bara underlättar dagen för hotellets gäster, det förenklar och effektiviserar även arbetet för personalen. Här kan ni skicka direktmeddelanden mellan personalen för att fördela olika uppgifter och direkt vid utcheckning får städpersonalen ett meddelande om att rummet står tomt och är redo för städning. Personalen kan även rapportera om kvarglömda saker eller felrapportera trasiga föremål som behöver underhåll eller bytas ut genom att ta bilder och skicka till vaktmästaren direkt i systemet.

Låter det intressant?

Vi kontaktar dig gärna för att prata om hur dina behov ser ut.

Johan Nantin
Säljare Hotell-tv

054 444 2063

johan.nantin@specialelektronik.se