Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Maximera hotellupplevelsen för dina gäster

Skapa en fantastisk upplevelse för dina gäster som gör att ert hotell blir deras nästa självklara val!

Låt dina gäster känna sig som hemma även fast de är borta

Med ett interaktivt TV-system för hotell kan du skapa ett mervärde för kunden genom att anpassa hotellrummen med funktioner som gör att dina gäster känner sig som hemma, även fast de är borta. På rummet väntar ett personligt välkomstmeddelande på skärmen tillsammans med information om hotellets service och tjänster. Förutom traditionell TV kan gästerna även streama sina egna filmer och musik, begära städning, beställa mat eller en taxi direkt via TV:n eller sin mobila enhet. Med hjälp av koppling mot hotellets bokningssystem kan menyinnehållet automatiskt anpassas till aktuellt språk, tjänster och kanalutbud för varje incheckad gäst. När det väl är dags för utcheckning får gästen en påminnelse via TV:n och kan checka ut automatiskt via mobilen eller TV:n.

Anpassningsbara informationsskärmar för alla typer av budskap

Digital signage kan användas som ett verktyg för att skapa effektiva budskap och uppnå merförsäljning. Använd displayerna i receptionen, restaurangen eller hissen för att exempelvis informera om kvällens erbjudande i restaurangen, hur väderprognosen ser ut eller hur gästerna enklast tar sig till sin destination med lokaltrafik. Användargränssnittet anpassas självklart efter hotellets företagsprofil med det innehåll som ni vill ha!

Effektivare arbete och ökad service

Ett hotellsystem erbjuder moderna tjänster som inte bara underlättar dagen för hotellets gäster, det förenklar och effektiviserar även arbetet för personalen. Här kan ni skicka direktmeddelanden mellan personalen för att fördela olika uppgifter och direkt vid utcheckning får städpersonalen ett meddelande om att rummet står tomt och är redo för städning. Personalen kan även rapportera om kvarglömda saker eller felrapportera trasiga föremål som behöver underhåll eller bytas ut genom att ta bilder och skicka till vaktmästaren direkt i systemet.

Låter det intressant?

Vi kontaktar dig gärna för att prata om hur dina behov ser ut.

Johan Nantin
Säljare Hotell-tv

054 444 2063

johan.nantin@specialelektronik.se