Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Inspiration

Maximera hotellupplevelsen för dina gäster

Med ett hotellsystem kan du skapa ett mervärde för kunden genom att anpassa hotellrummen med funktioner som gör att dina gäster känner sig som hemma, även fast de är borta. På rummet väntar ett personligt välkomstmeddelande på skärmen tillsammans med information om hotellets service och tjänster. Förutom traditionell TV kan gästerna även streama sina egna filmer och musik, begära städning, beställa mat eller en taxi direkt via TV:n eller sin mobila enhet.

Läs mer om hotellsystem.

Skapa ökad samhörighet i miljöer där det verkligen behövs

En besökare ska kunna se gudstjänsten oavsett vart de sitter och genom att utrusta kyrksalen med skärmar har besökarna möjlighet att följa dagordningen och se psalmtexterna direkt på skärmen. Med installerade hörslingor i golvet ökar även tillgängligheten för personer med nedsatt hörsel. Att streama gudstjänster och andra arrangemang har blivit vanligare och skapar en samhörighet som gör att församlingen kan vara nära, fast på avstånd.

Läs mer om kyrkor.

Funktionella föreläsningssalar för aktivt lärande

Även om lektionen sker digitalt kan tekniken skapa en miljö där elever och lärare kan samarbeta, interagera och kommunicera precis som om de vore i samma rum! Användandet av digitala och interaktiva verktyg uppmuntrar till en kreativ miljö som ökar elevernas deltagande och bidrar till bättre inlärningsmöjligheter. Med en trådlös presentationslösning är det enklare än någonsin för elever och lärare att samarbeta och dela sitt innehåll direkt från en mobil enhet oavsett vart de befinner sig i salen.

Läs mer om utbildningsmiljöer.