Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Inspireras på vårt uppskattade Teknikevent 14-15 maj

Vi känner inte till vilka cookies youtube.com använder och vi kan därför inte visa innehållet. Prova att uppdatera sidan, om problemet kvarstår, hör av dig till partnerzon@specialelektronik.se för att få hjälp.

Det är med stor glädje vi välkomnar dig till vårt Teknikevent i Karlstad den 14-15 maj. Vi kommer hålla till på Karlstads finaste konferensanläggning, Karlstad CCC, där vi bjuder på två dagar fullproppade med inspiration, upplevelser och möjligheter att utforska teknikens fantastiska värld och kanske till och med nya affärsmöjligheter? På kvällen kommer vi ha trevliga kvällsaktiviteter där vi förenar nytta med nöje och vi avslutar sedan kvällen med en gemensam middag på Karlstad CCC i en trevlig atmosfär och fantastiskt sällskap!

Vi har bjudit in marknadens ledande tillverkare som tillsammans i en utställning kommer visa den senaste tekniken och produkter för moderna arbetsplatser, hybridarbete, digital signage, privata hem, hotell, kabel-TV och mycket mer! Här kommer du även få möjlighet att lyssna på utbildande föreläsningar av ledande experter inom AV-teknik och andra inspiratörer som lyfter viktiga och spännande ämnen. Här bjuds du på en del praktiska tips, idéer och en och annan tankeställare! Vi kommer ha ett fullspäckat föreläsningsschema (med reservation för ändringar) så vi kan garantera att det alltid kommer finnas ett ämne som passar just dig! Presentationerna kommer bland annat beröra följande områden: Framtidens mötesteknik, ljud, belysning, nätverk, LED- och displayteknik, Active Learning Classroom (ALC) och digital signage. Nedan följer exempel på seminariepunkter:

 • Riding the Wave of Change: Adapting to the latest Technologies in PRO AV for Sustainable Growth, Crestron
 • Building comprehensive video solutions, Panasonic Connect
 • Livet med höjdhopp och vägen till höga höjder, Stefan Holm och Melwin Lycke Holm
 • Lyssna och lär – Utforska ljudets makt över vårt välbefinnande och produktivitet, Fohhn
 • Psykisk livräddning och hållbar hälsa, Marie Niljung
 • Intelligent video! What´s so intelligent about it? Crestron
 • USB från A till C – Möjligheter, utmaningar och framtid, Special-Elektronik
 • A Journey to the Cloud, Crestron
 • Biocentrisk belysning – Påverkar både hälsa och effektivitet, Brainlit
 • Från väggbrytare till pixelstyrning, Alces Umbra
 • Crestron Home – mer än smarta hem, Special-Elektronik
 • Ett modernt AV-nätverk i praktiken, Netgear
 • Glöm inte rummet i mötet, Special-Elektronik
 • Skapa engagemang och produktivitet med Active Learning Classroom, WolfVision
 • Utbildning är viktigt, vad erbjuder våra leverantörer? Special-Elektronik

Här kan du se hela föreläsningsprogrammet och läsa mer om respektive presentation.

För dig som är intresserad av att uppleva ett rum med den senaste multikamera-lösningen för högpresterande mötesrum och utbildningslokaler kan vi erbjuda en exklusiv visning av Crestron Sightline. I det här demorummet har vi kopplat upp nio kameror och tillhörande displayer där du kan prova framtidens funktioner för videomöten och presentationer. Demonstrationen kommer hållas fyra gånger under eventet och du hittar tiderna i föreläsningsschemat.

Öppettider: 14/5 10.00-16.00 + 17.00-22.30 kvällsaktiviteter, 15/5 08.30-16.00
Plats: Karlstad CCC, plan 3 (Tage Erlandergatan 8, Karlstad)
Kostnad: 990 kr (ex moms) I priset ingår utställning bland våra leverantörer, föreläsningar, lunch båda dagarna, fika, middag + kvällsaktiviteter (14/5) och trevligt sällskap förstås! En avbokningsavgift på 1500 kr tillkommer om avbokning sker senare än 7 dagar innan eventet startar.

Kvällsaktivitet 14/5: När utställningen stänger och sista föreläsningen är gjord kommer vi samlas för att ha en rolig kväll tillsammans med gemensamma aktiviteter, och här rekommenderar vi bekväma skor. Kvällen avslutas sedan med en gemensam middag på Karlstad CCC.

Hotell:

För att säkerställa att det finns hotellrum till dig som vill delta på vårt event så har vi förbokat ett antal hotellrum i närheten av eventet på Hotel River C. För att reservera ett av rummen behöver du uppge koden ”087486” när du bokar på tel: 054-222220.

Detta är en ypperlig mötesplats för dig som arbetar som säljare, installatör och konsult inom AV-teknik och kabel-TV/fiberoptik att öka på kunskapsnivån inom ditt område, utbyta erfarenheter och skapa meningsfulla kontakter! Vi ser fram emot att dela dessa dagar med er, fyllda med inspiration och en hel del skratt! Önskar du ta med någon slutkund så är de varmt välkomna och kan registrera sig via samma registreringsformulär.

Julia Norring
Innehållskoordinator

054 444 2017

julia.norring@specialelektronik.se