Du använder en Internet Explorer och vi stödjer inte längre den webbläsaren då den är alldeles för gammal och osäker. Se till att uppgradera till något bättre.

Sennheiser Workshop - Allt du behöver veta om trådlösa mikrofonsystem

Den 4 oktober bjuder vi in dig till en heldagsutbildning i Sennheisers trådlösa mikrofoner där vi kommer ge dig de verktyg som behövs för att sätta upp ett korrekt mikrofonsystem! Under dagen kommer Nikolai Petef och Christian Almer från Sennheiser, både teoretiskt och praktiskt, gå igenom RF-tekniken och dess skillnader, Dante samt vad du ska tänka på vid olika installationer. De guidar dig hela vägen från sändaren till ljudsystemet med antennuppsättningar, kablar, splitter och combiner.

Vi kommer även demonstrera funktionen TruVoicelift i takmikrofonen TeamConnect Ceiling 2 där du kan testa olika mikrofonkapslar och självklart kommer du få se Sennheisers senaste produktnyheter, bland annat TeamConnect Bar och nya EW-DX-serien! Under dagen kommer vi hålla fyra intressanta workshops inom:

• Antenn - Tekniken
• IEM - In-Ear Monitorering
• SL-DW - SpeechLine-serien, handmikrofon och bodypack
• EW-DX - Digitalt trådlöst mikrofonsystem med Dante-kontroll

Datum: 4 oktober
Plats: Special-Elektronik i Karlstad, Granlidsvägen 85
Tid: 08.00-16.00

Utbildningen är kostnadsfri och antalet platser är begränsat så anmäl dig och dina kollegor redan idag. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Håkan Bjuresäter.

Håkan Bjuresäter
Innesäljare ProAV

054 444 2035

hakan.bjuresater@specialelektronik.se